Vad är Lilla Reklamstugan?

ALLMÄNNA VILLKOR

Lilla Reklamstugan är en reklambyrå som erbjuder tjänster inom grafisk design & webdesign. Vår affärsidé är att kunna erbjuda tjänster som prismässigt ligger långt under ”stora ” reklambyråer.

Vi vänder oss därför till:

  • Små och medelstora företag som vill ha hjälp med framställning av logotyp, grafisk profil och andra reklamsaker, utan att behöva lägga ut en förmögenhet.
  • Föreningar och andra verksamheter med stram budget.
  • Privatpersoner som vill ha hjälp med personliga inbjudningskort, sånghäften, grattis-kort e.t.c.

Lilla Reklamstugan startade 2010-01-01 och finns i Lindsdal, Kalmar.

Kontakta oss

Vem är jag som driver Lilla Reklamstugan?

Jag heter Henric och arbetar deltid som Product merchandising manager på NetOnNet i Kalmar. Lilla Reklamstugan driver jag vid sidan om mitt vanliga jobb, och jag gör det framförallt för att jag tycker det är roligt, men även för att formgivning/marknadsföring är det jag kan och är utbildad för.

Design och formgivning, att skapa något, har alltid varit mitt största intresse. När jag inte skapar logotyper eller annan grafisk design står jag lika gärna i köket och skapar härliga bakverk, mustiga matbröd eller södra sveriges godaste kanelbullar!

Jag har arbetat inom reklam & media från och till i över 15 år.

Vaddå Lilla Reklamstugan?

Namnet kommer från friggeboden som är en liten stuga på vår tomt. I dagsläget är den inte inblandad i verksamheten, men det skulle kunna bli så att företaget flyttar in där, någon gång i framtiden.